tiistai 27. tammikuuta 2015

Kieltä!


Porsaankieliä. Kyllä. Niitä ne on.


Keitettyjä porsaankieliä siis. Keittämisen jälkeen niitä voi leikkoa leikkeleiksi tai paistaa pannulla porkkanan ja ruusukaalin kaveriksi niin kuin minä.

Ainekset:

5 porsaankieltä
4 maustepippuria
5 valkopippuria
2 laakerinlehteä
1 rkl suolaa
1 porkkana paloina
1 sipuli kuorineen neljään osaan leikattuna

Laita kielet kattilaan ja peitä vedellä. Kiehauta ja kerää vaahto pois pinnalta. Lisää vettä, mausteet sekä porkkana ja sipuli. Keittele pienellä lämmöllä 2 tuntia. Kuori kielistä nahka kun ne ovat vielä lämpimiä. Porsaankielissä nahka on aika ohutta joten sitä ei ole pakko poistaa. Anna kielien jäähtyä liemessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti