keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Pannaria herkutteluun

Tämä resepti on Kermanvalkoista blogista suoraan kopioitu.



Ainekset:

3 kananmunaa
1 litra täysmaitoa
2 dl mantelijauhoa
2 rkl psylliumia
1 tl suolaa
Makeutusta oman maun mukaan
50 gr voita tai kookosöljyä (itse laitoin voita)
1 tl leivinjauhe

Vatkaa aineet sekaisin ja anna turvota n. 20-30 min. Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225'C uunissa n. 25 minuuttia tai kunnes pannari on kauniin ruskea.

Itse vetäisin tehosekoittimella mansikoita hilloksi ja lisäksi tietenkin kermavaahtoa.
Tämä oli yllättävän pannarimaista, mutta oli tässä sitä samanlaista "liukkautta" ja munakasmaisuutta hieman kuin monissa karppileivonnaisissa. Mansikoiden ja kermavaahdon kanssa kuitenkin oikein hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti