perjantai 25. huhtikuuta 2014

Täytetyt paprikat

Grillikausi on parasta aikaa! Tällä kertaa vuorossa oli porsaan sisäfilettä sekä täytettyjä suippopaprikoita.


Ainekset:

Kaksi suippopaprikaa
1/2 prk smetanaa
1/2 prk valkosipulituorejuusto
3 isoa herkkusientä
Valkosipulinkynsi
Sipuli
1 punainen mieto chili
Mustapippuria
Suolaa

Päälle juustoraastetta

Leikkaa paprikat puoliksi niin että ne pysyvät hyvin kyljellään uunipellillä. Pilko sienet pieniksi ja paista niitä pannulla voissa. Pilko sipulit ja chili ja lisää ne pehmentyneiden sienten joukkoon. Mausta. Kun sienet ovat paistuneet riittävästi lisää joukkoon smetana ja tuorejuusto. Anna seoksen muhia tovi. Lisää täyte paprikoihin ja ripota päälle juustoraaste.
Itse paistoin näitä n. 7 minuuttia uunissa 200 asteessa jolloin jäivät vielä mukavan rapsakoiksi. 
Seuraavalla kerralla kokeilen paistaa nämäkin grillissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti